20 sep

This blog is Strictly Personal

 

Hallo allemaal,

 

Jullie hebben hem hoogstwaarschijnlijk allemaal al ontdekt, één van de paradepaardjes van Skynet Blogs. Juist ja, we hebben het over Strictly Personal. De template ziet er fantastisch uit & illustreet de mogelijkheden die het platform biedt aan ervaren webdesigners.

 

Persoonlijk vind ik de mogelijkheid om van catagorie naar categorie te navigeren zeer leuk. Ook het implementeren van de Like & Tweet knoppen is zeer web 2.0 georiënteerd. In de toekomst willen we deze buttons graag standaard toevoegen aan het nieuwe platform.

 

Wat meer over de inhoud van de blog nu. Wel, Strictly Personal is een unieke samenwerking tussen Skynet Blogs, Generation (het jongerensegment van Skynet) & Ben Van Alboom. Naast zijn radiowerk voor Studio Brussel is Ben ook een fervent filmliefhebber/recensent. Op Strictly Personal kom je naast filmnieuws ook meer te weten over de nieuwste trends in fashion, kunst & muziek.

 

Een nieuwe waarde dus in het Vlaamse bloglandschap. Wil je meer te weten komen over Ben Van Alboom, neem dan hier een kijkje.

 

Groeten,

Dennis

visuelblogHP.jpg

11:47 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips, Nieuw | Permalink |  Facebook |

17 sep

Skynet Blogs nu ook op Twitter

 

Hallo bloggers,

 

Voortaan kan je Skynet Blogs ook op Twitter volgen! Goed nieuws dus voor de liefhebbers van het blauwe vogeltje.

 

Wil je ons contacteren via Twitter, dan kan je tekstberichten sturen naar @tweetjeblog. We zullen je zo snel mogelijk een Tweet terugsturen.

 

Natuurlijk mag je ook steeds onze berichten opnieuw de wereld insturen door Retweets te verzenden. Verder zou het ook leuk zijn als je achter elkeen van je Tweets de Hashtag #skynet of #tweetjeblog zou plaatsen. Zo wordt onze community zichtbaar over de hele wereld en kan je via de zoekfunctie collega-bloggers ontdekken!

 

Als al deze termen je niet meteen iets zeggen, geen paniek. Binnenkort leggen we alle belangrijke begrippen kort & bondig aan jullie uit.

 

Tot snel!

 

Dennis

 

tweet2.JPG

 

13:10 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips, Nieuw | Permalink | Tags: twitter |  Facebook |

8 sep

Je Facebook account configureren

 

Hallo bloggers!

 

Voortaan kan je niet enkel je Twitter account configureren. Grote broer Facebook heeft ook de weg naar Skynet blogs gevonden. Concreet wil dit zeggen dat je elkeen van jouw berichten automatisch kan publiceren op Facebook. Zo hebben je berichten meteen een groter bereik, met meer bezoekers tot gevolg.

 

Hoe ga je precies te werk? Surf in de admin naar Publicaties - Instellingen - Publiceer op Sociale netwerksites. Klik vervolgens op het plusteken naast het Facebook logo. Een nieuw venster opent waarin je jouw e-mailadres en paswoord (gelinkt aan je Facebook account) kan ingeven. Klik op aanmelden en Facebook wordt toevoegd aan je Skynet blogs account. Vergeet bovendien niet op 'Update informatie' te klikken in de admin.

 

Tot slot zal je de optie 'Crosspost op Facebook' moeten aanvinken onderaan de editor.

 

Veel plezier ermee!

 

Dennis

 

face.JPG

 

15:21 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips, Nieuw | Permalink |  Facebook |

2 sep

Skynet blogs nu ook op Skynet.be

 

Hallo bloggers!

 

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, en ook Skynet blogs komt met een leuke vernieuwing op de proppen. Zo zal ons segment voortaan maximaal zichtbaar zijn op de homepagina van Skynet.

 

Concreet betekent dit dat Skynet blogs meermaals per week enkele nieuwe blogs in de kijker zal zetten. Bovendien zullen ook de nieuwste afbeeldingen in deze box worden weergegeven. Van zodra je dus nieuwe foto’s toevoegt aan je blog, zullen deze automatisch verschijnen op de homepagina. Ideaal om nog meer verkeer naar jullie blogs te genereren.

 

Je vind de Skynet blogs box tussen Skynet Generation & Skynet Najaar.

 

Tot snel!

 

Dennis

 

fairytale.JPG

17:46 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips, Nieuw | Permalink |  Facebook |

27 aug

Update editor


Hallo bloggers, 

 

We hebben deze week onze editor geüpdatet.  

 

Ter informatie: onze partner maakt gebruik van de TINYMCE-editor, opdat content volgens het principe WYSIWYG kan worden gepubliceerd. Deze editor is een van de belangrijkste op de markt en wordt gebruikt door Facebook, WordPress, Microsoft, enz. Het is ook de editor die wij gebruikten vóór de migratie.

 

De update (installatie van versie 3.3.8 van de editor) heeft een groot aantal verbeteringen meegebracht t.o.v. de eerder gebruikte versie (3.2.7).

 

Bugs zijn mogelijk. Als ze zich voordoen, kunnen ze van tweeërlei aard zijn:

 

1. bugs aan TINYMCE-zijde zullen door de editor worden gecorrigeerd via de eigen releases;

2. bugs op het niveau van de partner worden door de partner zelf gecorrigeerd.

 

Als je dus problemen ondervindt met de nieuwe versie van de editor, kun je me hierover een e-mail sturen met de volgende details: url van de blog, url van de nota, browser, versie, de bug in kwestie, ...

 

De partner kan vervolgens dezelfde handelingen reproduceren op de site van TINY, om na te gaan of het probleem in de editor zelf zit of in de implementatie ervan.

 

Fijne dag verder,

Dennis

 

Fotolia_3771017_XS.jpg

 

14:26 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Nieuw, Update | Permalink |  Facebook |