20 sep

This blog is Strictly Personal

 

Hallo allemaal,

 

Jullie hebben hem hoogstwaarschijnlijk allemaal al ontdekt, één van de paradepaardjes van Skynet Blogs. Juist ja, we hebben het over Strictly Personal. De template ziet er fantastisch uit & illustreet de mogelijkheden die het platform biedt aan ervaren webdesigners.

 

Persoonlijk vind ik de mogelijkheid om van catagorie naar categorie te navigeren zeer leuk. Ook het implementeren van de Like & Tweet knoppen is zeer web 2.0 georiënteerd. In de toekomst willen we deze buttons graag standaard toevoegen aan het nieuwe platform.

 

Wat meer over de inhoud van de blog nu. Wel, Strictly Personal is een unieke samenwerking tussen Skynet Blogs, Generation (het jongerensegment van Skynet) & Ben Van Alboom. Naast zijn radiowerk voor Studio Brussel is Ben ook een fervent filmliefhebber/recensent. Op Strictly Personal kom je naast filmnieuws ook meer te weten over de nieuwste trends in fashion, kunst & muziek.

 

Een nieuwe waarde dus in het Vlaamse bloglandschap. Wil je meer te weten komen over Ben Van Alboom, neem dan hier een kijkje.

 

Groeten,

Dennis

visuelblogHP.jpg

11:47 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips, Nieuw | Permalink |  Facebook |