29 jun

Demoblog nieuwe aanbod!

Hallo bloggers!

Vandaag kan ik jullie in avant-première het nieuwe aanbod van Skynet Blogs voorstellen. Neem snel een kijkje op www.minddimension.be, hier vind je een demo van de vernieuwde Skynet Blogs.

Enkele nieuwe opties:

Skins:
Je kunt je skin automatisch personaliseren zonder je code te wijzigen.  Bloggers kunnen kiezen tussen verschillende standaardmodellen die ze naar hartelust kunnen aanpassen. Technische kennis heb je er niet voor nodig.   Kleur, lettertype, één of twee kolommen, een afbeelding in de header ... Het kan allemaal!

Last but not least kun je rechtstreeks multimediabestanden aan je bericht toevoegen. Voor video's bijvoorbeeld hoef je niet meer met YouTube of Daily Motion te werken - je kunt een video gewoon uploaden van op je pc en onmiddellijk inbedden in het bericht zelf.

Ik blijf alles dus volop uittesten. Binnenkort ben ik er weer met meer nieuws. Maar eerst vertrek ik voor een weekje op vakantie! Aarzel echter niet om je feedback te formuleren op het nieuwe aanbod. Ik kijk er naar uit.

Groeten,

Dennis van Skyet Blogs

Fotolia_3163733_XS

10:50 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Dienstmededelingen | Permalink | Tags: premiere, blogs, skins, personaliseren, kolom, multimedia, vakantie, feedback |  Facebook |

21 jun

Voeg nieuwsbrieven toe aan Skynet Blogs!

Hallo bloggers!

Zoals beloofd stel ik ook vandaag twee gloednieuwe opties van Skynet Blogs aan jullie voor!

De nieuwsbrief-module:

Voeg de nieuwsbrief-optie toe zodat je lezers zich kunnen inschrijven op een nieuwsbrief met daarin de laatste posts op je blog. Deze module kan volledig aangepast worden door de auteur van de blog.

De optie 'Abonneren op de thread' in de commentaren:

Iedereen die een reactie gepubliceerd heeft op een post kan via e-mail verwittigd worden wanneer andere personen achteraf een reactie publiceren op dezelfde post. Ideaal om de trafiek naar je blog te verhogen.

Laat ons weten wat jullie van de nieuwe opties vinden!

Groeten,

Dennis van Skynet Blogs

Fotolia_970724_XS

18 jun

Twee nieuwe opties!

Hallo bloggers!

Vandaag hoop ik jullie weer te verblijden met enkele leuke nieuwtjes over het nieuwe aanbod van Skynet Blogs. Snel enkele opmerkelijke verbeteringen op een rijtje:

Afbeeldingen invoegen:

Vanaf midden juli zal je kunnen kiezen tussen verschillende modellen om foto's in te voegen (rechtsboven, linksboven, gecentreerd beneden, ...) en verschillende vaste formaten (klein, middelgroot, miniatuur, ...). Het maakt het bloggen een stuk gebruiksvriendelijker en bij elke post heb je nu ook uniforme en coherente pagina's.

Het principe van 'Meer lezen':

Persoonlijk houd ik erg van het idee om alleen het begin van het artikel weer te geven en de lezer de mogelijkheid te laten om het volledig te lezen door op 'Meer lezen' te klikken. Zo vermijd je te lange pagina's en zie je meer posts staan op de startpagina van de blog. Natuurlijk is die intro optioneel. Wie dat wil, kan zijn posts ook zonder inleiding publiceren, zoals nu het geval is.

Zo, het weekend kan van start gaan! Maandag zijn we er weer met meer nieuwtjes!

Dennis van Skynet Blogs

Fotolia_63686_XS

10:35 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Dienstmededelingen | Permalink | Tags: artikel, intro, nieuws, verbetering, model, foto, formaat, bloggen, choherent, uniform |  Facebook |