22 apr

Reactiepagina

Vanaf vandaag is er een nieuwe, handige optie beschikbaar: De reactiepagina.

Moderatie
De reactiepagina groepeert alle reacties op je blog. Het is vanaf die pagina mogelijk om reacties te publiceren, in wacht te zetten of te verwijderen.
Je kan de reacties modereren: dat betekent dat ze pas online verschijnen als je daarmee akkoord bent. Als je hiervoor kiest, volstaat het om ja te antwoorden op volgende vraag onder settings: 3. Wil je de reacties kunnen modereren voor ze worden gepubliceerd?

Waarschuwingsmail
Je wil een seintje krijgen per e-mail wanneer iemand een reactie post op je blog? Ga naar Settings en antwoord ja op vraag 4.Wil je per mail worden verwittigd wanneer er een nieuwe reactie werd gepost op je blog? Indien ja, geef het emailadres waarnaar we de melding moeten versturen.
Als je geen emailadres invult versturen we de verwittiging standaard naar het emailadres dat is gelinkt aan je Skynet Pass.

De optie om de reacties per bericht te bekijken is nog steeds beschikbaar zoals vroeger.

Vanzelfsprekend zijn reacties op de nieuwe reactiepagina meer dan welkom!14:08 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Update | Permalink | Tags: moderatie, reactiepagina, waarschuwingsmail, update |  Facebook |