26 maa

Dutch Bloggies: Vinama valt in de prijzen

De Skynet Blogs blijven het goed doen op award-uitreikingen: onlangs sleepte OSM een Bward in de wacht, nu werd ook wijnkenner Vinama bekroond tijdens de uitreiking van de Dutch Bloggies, de Blogawards van onze Noorderburen. Voor het eerst sinds lang behoort een Belgische weblog tot de laureaten.

Vinama behaalde een glansrijke zege in de rubriek Alles wat verder nog mogelijk zou zijn als eigen categorie. Volgend jaar zal er voor het gemak wellicht een categorie Eten en Drinken worden ingevoerd.

De Jury in Den Haag sprak volgende lovende woorden: 

Een Nederlandse vinoloog heeft wijnboeken en een Vlaamse vinoloog heeft een wijnkelder, wordt wel eens gezegd. En elke Nederlandse wijnenthousiast weet best dat wat we hier een proeverij noemen in Vlaanderen een degustatie heet.

Geschreven vanuit een Bourgondische levensstijl, met kennis van wijnen in de breedste zin des woords, met een duidelijke, vaak humoristische en boeiende manier van schrijven neemt deze enthousiasteling je mee in zijn wijnwereld. Die wereld bestaat uit proeverijen en wijnreizen.

Onze welgemeende felicitaties aan Mister Vinama! 

Bekijk de blog van deze wijnliefhebber
De officiële site met de andere laureaten

vinama

09:40 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in In de kijker | Permalink | Tags: award, dutch bloggies, vinama, wijn |  Facebook |