6 sep

Over In de Kijker

Goedemiddag,

Op de BloodS-blog verscheen een post over de rubriek In de Kijker.

Ik heb dit vlot geschreven artikel met veel interesse gelezen.

Ik moet echter het één en ander rechtzetten/verbeteren: 

Selectie In de Kijker
De auteur stelt dat je erom moet vragen om in de rubriek "In de Kijker" terecht te komen, dat bloggers in feite zelf bepalen wie er In De Kijker komt te staan.
Dat klopt niet.
In De Kijker is nog steeds hoofdzakelijk onze (weloverwogen) selectie. Ik heb enkel vermeld dat we open staan voor suggesties: dat was onder mijn voorganger ook al zo en kent bij onze franstalige zusterblog een enorm succes.

In de Kijker en Top-30
Je hoeft niet in de Top-30 te staan om in de selectie te worden opgenomen. Het klopt wel dat er af en toe nieuwe blogs In de Kijker worden gezet. En terecht, volgens mezelf.

IMU's
Er zitten geen IMU's van niet-actieve blogs tussen de serie die nu online is. Er werd de afgelopen dagen een aantal keer verwezen naar de IMU van de blog deboomin, waarvan de laatste post dateert van 30-11-2006.
De bedoeling van die blog is echter dat de activiteit komt van de reacties. De auteur nodigt zijn bezoekers uit om hun frustraties en stress te ventileren via de commentaren. Wij vinden dat een schitterend en opluchtend initiatief (zolang het binnen de perken blijft).

Ziezo, ik hoop dat dit een beetje duidelijker is.

Met vriendelijke bloggroeten,

Jeroen

14:58 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Algemeen | Permalink | Tags: in de kijker, suggesties, selectie, imu s |  Facebook |