11 jun

Voorzichtig een blog verwijderen

Na vele verzoeken van onze bloggers werd de functie "Mijn blog verwijderen" enige tijd geleden uitgeschakeld om te vermijden dat een complete blog per ongeluk wordt verwijderd.

Een blogger die zijn weblog wou wissen, kon dit door te klikken op "Mijn blog verwijderen" en door vervolgens manueel te bevestigen.

Helaas, ondanks de extra veiligheid, kregen we regelmatig de vraag een per ongeluk gesupprimeerde blog te herstellen.

Sinds vandaag kan een blog opnieuw verwijderd worden, maar mét een extra veiligheid.
Na het klikken op "Mijn blog verwijderen" moet je eerst een hokje aanvinken, dan voor het eerst bevestigen en vervolgens een tweede bevestiging aanklikken.

Spijtig voor verstrooide en nieuwsgierige bloggers, maar vanaf nu worden per ongeluk verwijderde blogs niet meer hersteld.

Happy concentrated blogging ;-) 

Philippe
http://exist.skynet.be/profiel/philippe

23:34 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Dienstmededelingen | Permalink |  Facebook |