4 jun

Blogmadammen

Hi collega bloggers,


Net mijn koffers gepakt voor een paar dagen Lissabon... morgen opstaan om 4 uur 's nachts om op tijd in Zaventem te zijn en nét niet een nachtvlucht te halen.

De Franstalige tegenhanger van deze blog besteedt vandaag aandacht aan enkele superblogs, geschreven door straffe madammen.

Als feminist wil ik niet liever dan eveneens deze blogs te laten genieten van hun 15 minutes of fame. (liefst méér natuurlijk)


Naar aanleiding van de 4de verjaardag van de Skynet Blogs had Caroline van Rolling Talks een gesprek met Julie Opstaele, Product Manager van de Skynet Blogs.

Straf, straffer, strafst... Caroline nam zelfs ontslag om zich fulltime met haar blog te kunnen bezig houden!


Wereldberoemd in Vlaanderen is Bnox, de blog van Clo Willaerts... internetgoeroe, powerpointkunstenares, inspirerende speecher en vooral toffe babe!


Stefanie en Evelien kennen julie waarschijnlijk als het vrolijke duo van het populaire 2 Girls, winnaars in de categorie Blog van het Jaar 2007 van Clickx Magazine.


Om af te sluiten vinden jullie hieronder enkele van mijn persoonlijke favorieten die het ontdekken meer dan waard zijn!Geniet van deze week!


Philippe

http://exist.skynet.be/profiel/philippe

21:44 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogtips | Permalink |  Facebook |