24 mei

Skynet Exist

Iedereen bestaat online dankzij Skynet Exist

Donderdag 24 mei 2007 1 u. geleden

Veel mensen surfen dagelijks, hebben een blog, ontmoeten anderen online. Daarom wil Skynet Exist iedereen online een gezicht geven.

Iedereen bestaat online dankzij Skynet Exist

© Skynet

Skynet, de populairste portaalsite in België, wil elke internetgebruiker de kans geven om zich online te tonen. Daarom ontwikkelde de Belgacomdochter de gratis dienst Skynet Exist. Volgens de woordvoerster van Skynet zijn er verschillende redenen waarom surfers Exist zullen gebruiken.

"Je kunt er alles over jezelf kwijt. Het is een leuke manier om je voor te stellen en dat kan je zo discreet of open doen als je zelf wil", aldus de woordvoerster. "In de nu al bestaande profielen praten de mensen over zichzelf, hun interesses en hun creativiteit. Wat vooral geapprecieerd wordt, is dat iedereen zijn persoonlijke blogs prominent in de kijker kan zetten."

Volgens Skynet is de sterkte van Exist de gebruiksvriendelijkheid. "Dankzij de handige tags kan je makkelijk profielen terugvinden die bij het jouwe passen en zo een online netwerk creëren. En via het gebruik van RSS-feeds wordt je profiel en dat van anderen voortdurend actueel gehouden."

Wie Exist wil uittesten en leuke profielen wil ontdekken, kan nu al terecht op Skynet Exist.

(TVG)


Zal jij je profiel aanmaken op Skynet Exist?

17:06 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Algemeen | Permalink |  Facebook |