24 jan

Enkele opmerkingen i.v.m. post scheduling

Hi iedereen en bedankt voor de positieve reacties op de update van gisteren.

Enkele verduidelijkingen naar aanleiding van vragen aan de helpdesk :

  • Bij het plannen wordt gevraagd naar het gewenste uur van publicatie. We willen benadrukken dat je artikel online komt binnen een bepaald tijdsframe en niet exact op het gevraagde uur. Indien je bvb. kiest voor 14:15, dan betekent dit dat je bericht binnen het kwartier verschijnt... tussen 14:15 en 14:30 dus.
  • Jullie ontdekten ook een bug(je)... Indien een reeds gepubliceerd bericht wordt bewerkt en dan opnieuw wordt gepost verandert de datum en het uur van verschijning. Het development team zorgt zo snel mogelijk voor een bugfix!
    Ondertussen zal het support team er voor zorgen dat de juiste datum bij jullie bericht wordt geplaatst. Stuur indien je dit wenst een e-mail met het ID-nummer van je bericht naar contactnl@team.skynet.be.
    Het ID-nummer kan je vinden door te klikken op het icoon naast de titel van je bericht. Kom je bvb. terecht op http://bloggersoverde.skynetblogs.be/post/4087857/ver-voo... dan is 4087857 het nummer dat je moet vermelden in je e-mail.
    Vergeet niet te vermelden op welke datum en uur het bericht moet worden geherpubliceerd.
  • Velen vragen zich af of er een limiet bestaat op het aantal artikels die je kan plannen. We stellen jullie bij deze gerust...er is géén limiet!
Aan diegenen die last kregen met de bug, onze excuses en aan iedereen bedankt voor jullie reacties.

20:45 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Dienstmededelingen | Permalink |  Facebook |