29 sep

Open brief aan Viviane van Blog-tips

Beste Viviane,

Ik lees net dat je stopt met het updaten van de blog-tips.
Samen met het Skynet team betreur ik je beslissing.

De ontwikkelaars van de blogsoftware zijn constant bezig met het verbeteren van de service en zorgen ervoor dat de Skynet Blogs blijven beantwoorden aan de  elkaar steeds sneller opvolgende evoluties op het web.
De overgrote meerderheid van de bloggers zal geen hinder ondervinden bij het publiceren van een update. Enkel de bloggers die graag experimenteren met een eigen design en met allerhande scripts lopen bij elke update het risico dat er iets mis gaat, maar de bedoeling is en blijft dat de Skynet Blogs steeds beter en performanter worden.
Je kan het vergelijken met iemand die zijn 50 cc brommerke opdrijft om 120 te kunnen rijden.
De garantie vervalt want je rijdt niet met het oorspronkelijk product.
Natuurlijk is het aanpassen van je blog niet illegaal en doet onze support zijn uiterste best om iedereen te helpen met het opnieuw toonbaar maken van zijn blog. Hou er echter rekening mee dat de blogafdeling bij Skynet geen multinational is met 400 support medewerkers en een onbeperkt budget.

Bloggers die, net zoals jij doet, medebloggers helpen om het beste uit hun blog te halen zijn zeldzaam. We hopen dat je terug komt op je beslissing en doen hierbij een oproep naar meer solidariteit onder de Nederlandstalige bloggers. Iedereen die er vorige zondag bij was in de Mexican Grill kijkt er in ieder geval naar uit om tijdens een volgend evenement nog meer collega Bloggers te ontmoeten.

Een High five, een Mexican Wave en een oprechte thx voor je inzet!

Philippe

00:36 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Oproep | Permalink |  Facebook |