1 sep

Help! Mijn Blog opent niet meer.

Hi iedereen,

De Skynet Blogs service desk kreeg enkele oproepen van Bloggers die moeilijkheden hebben om hun Blog te openen.

Het developers team analyseert jullie vragen en probeert het probleem te reproduceren om op die manier tot een oplossing te komen.

Ondertussen willen we jullie er op wijzen dat er, naast een technische storing, 3 elementen zijn die uw Skynet Blog aanzienlijk kunnen vertragen.

- Ben je een actieve Blogger dan raden we je aan het dagoverzicht te gebruiken. (vermijd het maand- of weekoverzicht). Je Blog zal zichtbaar sneller openen.

- Microsoft Word is een schitterende tekstverwerker máár helaas niet geschikt om te Bloggen. Teksten uit Word die je kopieert en plakt in het Skynet Blogs html-kader worden niet automatisch opgeruimd en gaan vergezeld van een massa onodige code.

- Foto's en afbeeldingen bezorgen je Blog een frisse en hippe look maar maken hem ook een stuk zwaarder. Vermijd afbeeldingen in de linker-en rechterkolom en zorg ervoor dat je foto's niet té zwaar wegen. Denk aan de onsterfelijke woorden van VdB : "Trop is té veel".

Om te eindigen wil ik benadrukken dat Skynet niet verantwoordelijk is voor storingen, veroorzaakt door externe tools (tellers, weerberichten, kalenders, allerhande scripts...).

Heb je ondanks deze raadgevingen nog moeilijkheden om je Skynet Blog te openen, laat het ons weten op contactnl@team.skynet.be.

00:10 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Blogadvies | Permalink | Tags: storing, afbeelding, foto, word |  Facebook |