16 aug

De RSS-feeds veranderen van URL

Kent u de headlines?

Door ze toe te voegen op uw blog kan u in de linker- of rechterkolommen headlines (of titels) toevoegen van uw favoriete blogs of sites. 

Het is zelfs zo dat om het even welke blog of site de RSS-feeds (Really Simple Syndication) van 1 of meerdere Skynet Blog(s) kan opnemen. 

Tot nu toe waren deze RSS-feeds beschikbaar onder de url http://naamvandeblog.skynetblogs.be/rss.php. Deze url is veranderd in http://blogsrss.skynet.be/n/naamvandeblog/rss.xml. Concreet is de RSS-feed van http://allesoverde.skynetblogs.be nu beschikbaar via http://blogsrss.skynet.be/a/allesoverde/rss.xml. De "a" is dan de eerste letter van de blog. 

Tussen de oude en de nieuwe url hebben onze developers voor een doorverwijzingssysteem gezorgd die de wijziging gebruiksvriendelijk moet houden. Toch is het mogelijk dat andere blogs of sites deze doorverwijzing niet ondersteunen. In dat geval zal de RSS-feed van de bewuste Skynet Blog onvindbaar worden.

We raden de eigenaars van Skynet Blogs die vermeld worden op een andere site aan om aan deze sites de url mee te delen waarop de RSS feed van hun blog beschikbaar is.

Om te besluiten een laatste voorbeeld: http://boy-meets-girl.skynetblogs.be >>> http://boy-meets-girl.skynetblogs.be/rss.php wijzigt naar  http://blogsrss.skynet.be/b/boy-meets-girl/rss.xml.

Veel Blogplezier !

12:10 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Dienstmededelingen | Permalink |  Facebook |