28 jul

100 000maal bedankt!

De Skynet Blogs… het begon in maart 2003, ongeveer drie jaar geleden....

Het verschijnsel "blog" klonk me toen nog niet zo bekend in de oren.  Skynet vroeg me of ik de drijvende kracht wilde zijn achter hun nieuwe project. Natuurlijk wilde ik dat. Het klonk een beetje raar, BLOG, maar ik was gefascineerd door het woordje van amper vier letters.

Twee maanden later volgde de officiële release van de Skynet Blogs, het eerste Belgische bloggingplatform. Eind juni konden we al 600 Skynet Blogs optekenen, en dit zonder enige vorm van reclame.

Tegenwoordig komen er elke maand 4000 Skynet Blogs bij. Bij de start deden we het met 2 servers, dat zijn er ondertussen 13 geworden. De 600 blogs van toen zijn er nu 100 000!

Dat succes hebben we aan de Skynet Bloggers te danken! Daarom zouden we jullie willen uitnodigen (partner is ook welkom) op onze "Skynet Bloggers Party", op zondag 24 september (in Brussel). Elke Skynet Blogger krijgt bovendien een persoonlijk cadeau.

De komende dagen zullen we wat meer info geven over dit evenement. Jullie worden verwacht op zondag 24 september!

Nogmaals 100 000maal bedankt aan alle bloggers die in de afgelopen drie jaar voor Skynet gekozen hebben. We hopen jullie een keertje in levende lijve te zien op zondagavond 24 september, en wensen jullie nog veel blogplezier!

Julie en het Skynet Blog-team (Philippe, Phil H, Clo, Sébastien, Maarten, Thierry, Ilham, Jeroen, Vincent)

10:33 Gepost door Het Skynet Blogs-Team in Algemeen | Permalink |  Facebook |