13 jun

Klant is Koning


Wigbert had er een bescheiden hit mee in 1991 en Radio Donna bewijst het elke dag tussen 9 en 10.
Ook bij Skynet beseffen we dat de inbreng van de gebruikers van de Blogs zeker niet te onderschatten valt.

We waren al langer gecharmeerd door de opbouwende kritiek op
Bloggers over de Skynet Blogs en door het enorme aanbod van goede raad op Blog tips dus een ontmoeting kon niet uitblijven.
Viviane kon spijtig genoeg deze keer niet aanwezig zijn maar Dave heeft de standpunten van de "bloggers met een mening" met verve verdedigd.
In ieder geval was deze ontmoeting wat ons betreft zeker geen éénmalig evenement. Ik kijk er al naar uit om meer bloggers te ontmoeten.

De meeste items op de wishlist van de bloggers zullen voor het einde van dit jaar gerealiseerd worden.
De eerste updates worden eind deze maand verwacht. Hou er echter rekening mee dat het hier telkens gaat over de streefdatum.
Het team van ontwikkelaars wil vooral een stabiel product afleveren.


In primeur kan ik al vertellen dat je na de update van deze maand categoriën aan je artikels kan toewijzen.

1. Het eenvoudig identificeren van de blokken in de linker-en rechterkolom is voorzien voor eind 2006. (onder Personalisering)
Je krijgt een preview van het blok te zien wanneer je je muisaanwijzer erover houdt.

2. De verschijningsdatum van een item programmeren is voorzien.
Zo kan je bijvoorbeeld in het weekend je post voor de komende week reeds schrijven. Ze verschijnen pas online op de datum en het uur dat je hebt ingevuld.

3. Spam in de commentaren vermijden wordt momenteel onderzocht. Een mogelijke oplossing is het bevestigen van commentaar met een wisselende code.

4. Verwijderen van een niet-gebruikte blog wordt dit jaar nog mogelijk.

5. Met meerdere redacteurs werken aan één blog wordt mogelijk voor eind 2006. De beheerder van de blog heeft volledige rechten. Hij kan echter redacteurs aan zijn blog toevoegen die enkel artikels kunnen toevoegen.

6. Eenvoudiger bladeren in het archief als beheerder van een blog is eveneens voorzien in de loop van 2006.

7. Uitgebreide statistieken over de actieve blogs worden in eerste instantie niet ter beschikking gesteld.

8. Het behoud van de benaming van foto's om zo gemakkelijker terug te vinden zijn via zoeksites zoals Google is voorzien voor september.
Ook het toevoegen van tags aan een bericht zal er toe bijdragen om makkelijker gevonden te worden.

9. Voor de gebruikers blijven de blogs gratis dankzij de bijdrage van adverteerders. De bedoeling is dat we de komende maanden zoeken naar een compromis waar zowel onze bloggers als onze adverteerders akkoord mee gaan. Voorstellen zijn uiteraard meer dan welkom. Er wordt gedacht aan een gezonde mix van commerciële banners en blogpromotiebanners.

10. De +18 blogs blijven een discussiepunt. We voorzien een label en eventueel een tussenpagina voor deze categorie. Indien je echter tijdens je surfexpeditie inhoud ziet die hier volgens jou niet thuis hoort, laat het ons gerust weten.

22:15 Gepost door Het Skynet Blogs-Team | Permalink |  Facebook |