27 mei

Even voorstellen

Op bloggersoverde.skynetblogs.be las ik het wilde gerucht dat ik verlegen zou zijn.
Niks van dat... de rauwe waarheid is dat ik na mijn meeting met Julie deze morgen officieel beschik over de juiste tools om met de Skynetbloggers te communiceren.
Laat me beginnen met mezelf even in het kort voor te stellen... 40 jaar geleden trakteerde ik Gent op mijn eerste vreugdekreten en een paar dagen later was het officieel dat ik voortaan door het leven zou gaan als Philippe Schaillée.

Na de aankoop van mijn eerste computer (een Sinclair ZX81 was ik zelf verkocht. Ik ontwikkelde een passie voor hard- en software en in 1996 kocht ik mijn eerste modem die me connecteerde met de “magische wereld” van het Internet.
Ik wil jullie niet vervelen met details maar na een carrière als verantwoordelijke voor de Customer Service van de (toen) grootste Belgische portaalsite en als Community Manager van de belangrijkste chatsite in Vlaanderen ben ik nu tijdens kantooruren actief bij hét beste virtueel kantoor op internet.

Vanaf vandaag ben ik ’s avonds en tijdens het weekend 100 % beschikbaar voor de nederlandstalige Skynet bloggers.
Het leukste en belangrijkste deel van mijn opdracht vind ikzelf de rechtstreekse communicatie met de bloggers. Jullie kunnen me bereiken op het adres philippe.schaillee@gmail.com.
Naast jullie mening over de Skynet blogs zijn jullie tips voor blogs in de kijker en voor de maandelijkse nieuwsbrief zijn meer dan welkom!

10:34 Gepost door Het Skynet Blogs-Team | Permalink |  Facebook |