4 apr

De reclame op de Skynet Blogs

Hallo,

We hebben aandachtig jullie reacties naar aanleiding van de reclame op de Skynet Blogs gelezen.

Het geïnstalleerde systeem staat sinds januari van dit jaar online. Naar aanleiding van jullie talrijke reacties hebben we de header bewerkt zodat de reclameruimte en de inhoud van de blog duidelijker van elkaar gescheiden zijn. Zoals jullie kunnen opmerken, wordt de horizontale banner (leader board genaamd, een standaardformaat) in een witte ruimte gepubliceerd, die duidelijk te onderscheiden is van de blog zelf. We constateren nu echter dat die oplossing jullie niet meer schijnt te bevallen. We hebben ze nochtans niet aangepast; er blijken nu alleen meer adverteerders beslist te hebben via die ruimte te communiceren.

De Skynet Blogs zijn volledig gratis sinds de lancering ervan in juni 2003. We hebben overigens nooit de eerst voorziene limiet van 10 megabyte per blog gesteld. Ook hebben we nooit enige limiet wat betreft bandbreedte opgelegd. Dat is wel het geval bij vele concurrenten.

In tegendeel, we hebben altijd ons uiterste best gedaan om het platform te laten evolueren, om de communicatie naar de bloggers toe te verbeteren en de Skynet Blogs te promoten.

We hopen op jullie begrip te kunnen rekenen en we wensen jullie nog veel blogplezier.

10:32 Gepost door Het Skynet Blogs-Team | Permalink |  Facebook |